Opstart: 
Vi starter i uge 36...
4. september på Frederiksberg/Vesterbro 

Priser

Vores priser varierer udfra holdlængde (30, 45 el. 60 min.) og naturligvis efter antal dansegange.

Prisen for sæson 2022/2023 kan enten betales på 1 gang eller over 3 rater. Herefter er sæsonen gældende helt frem til 10. maj 2023
Raterne forfalder henholdsvis ved betaling/, 1. november/1. februar

Prøvetime

Som ny elev hos os kan du få en gratis prøvetime. For at sikre dig en plads på holdet, kan du tilmelde dig sæsonen først, og finder du alligevel ud af efter første gang, at ballet ikke er noget for dig, returnerer vi selvfølgelig beløbet.

Familierabat & Flerholdsrabat

Vi yder 10% på familiemedlem nr. 2,3,4 under samme hustag. Der gives også rabat ved valgt at hold hos vores søsterskoler Cphdans

Påklædning

Din påklædning er væsentlig, da du gerne skal kunne bevæge dig rundt på en behagelig måde, samtidig med at vi som undervisere kan hjælpe dig på den bedst mulige måde, hvis dit tøj tillader os at se dine bevægelser. 

Sko
Balletsko er vigtige, da de giver dig plads til at strække fødderne samtidig med de forhindrer dig i at glide på gulvet. Ruskindssålen sidder ikke fast på gulvet som en gummisål, og beskytter derfor dine knæ og hofter.

Ben
Tricot / strømpebukser / stramme træningsbukser så vi kan se dine knæ og benarbejde.

Krop
Balletdragt / gymnastikdragt / tætsiddende overdel

Vi ønsker en ens farvelinje for hver årgang og håber alle vil respektere følgende årgangs farve:
3-4 år  Lyseblåt
5-7 år  Lyserødt
8-11 år  Hvidt

Hår
Opsat, så du ikke får det i øjnene når du danser 

Smykker og tyggegummi er skønt, men ikke når man skal til ballet. Derfor skal du lade dette blive ude.

Tilladelser
Ved indmeldelse hos CPH Balletakademi, giver du samtidig tilladelse til, at vi må benytte billedmateriale fra balletskolens dagligdag og sommerballet i vores generelle markedsføring på hjemmesiden, brochure, annoncer og sociale medier. Hvis du har spørgsmål til dette send os en mail eller ring.

Sygdom
Hvis uheldet er ude og din balletlærer bliver syg, bestræber vi os på at finde en afløser. Kan dette imidlertid ikke lade sig gøre, vil vi hurtigst muligt udmelde en erstatningstime.

Vi udmelder alle informationer via mail eller sms – sørg derfor altid at have dine oplysninger opdateret hos Cph Balletakademi.

Se-på-dage
Hver den første undervisningsgang i måneden har vi se-på-dag for vores elever under 10 år. Her inviteres forældre/bedsteforældre/søskende ind for at overvære timen de sidste 10 minutter. Underviseren kommer ud og henter jer. Dette sker i månederne september-december. Herefter inviteres forældre indenfor efter behov og muligheder.

Ferier
Balletskolen følger skolernes ferier. Vi holder derfor lukket i uge 42, uge 51+52, uge 7, uge 13  

3-5-10 års Medaljer
Balletskolen Uddeler 3-5-10 års medaljer til elever, der har gået på balletskolen i 3-5 eller 10 år uden stop...skriv til kontoret

Udmeldelse
Det er altid sørgeligt, at sige farvel til elever. Men skulle det ske, skal tilmelding ske senest 30. november 2022 med udførlig navn, adresse og hold nr.  til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Bemærk Sms eller udmeldelse hos lærerinderne er ikke muligt. Ved tilbagebetaling krediteres 100/ ballet time minus 1 x gratis prøvetime.

Herefter sender vi en bekræftelse på udmeldelsen. Efter den 30. november 2022 er det desværre ikke længere muligt at udmelde sig før sæsonen er slut den 10. maj 2023. Dette af hensyn til sommerballetten, bestilte kostumer samt øvede formationer mm.

Vi stræber altid efter at blive bedre til det vi gør, så skriv gerne hvorfor du stopper.

Juleafslutning
Sidste gang inden jul er 18 december - Her afsluttes med et lille juleshow

Sommerballet
Sæsonen afsluttes i weekenden den 7. maj 2023 Men vores afslutningsshow er Lørdag den 28 april i Glostrup Stadion Hal- med en sommerballet hvor alle hold optræder. Mere information om dette følger.